Studio Tate - PDG Melbourne

 
 All Images from  Studio Tate  - Photography by  Peter Clarke Photography

All Images from Studio Tate - Photography by Peter Clarke Photography

We love everything Studio Tate do here at Dot + Pop, and their latest collaboration with their long term client PDG is incredibly beautiful. PDG wanted their headquarters to feel more like a home or hotel rather than an office space and that's what Studio Tate have delivered!

Studio Tate said: "Paying tribute to PDG’s emphasis on high-quality projects and lasting relationships, our concept teased out the subtle sophistication of the tailored suit – made to fit an individual’s exact proportions using the finest fabrics, with every last detail considered, from the hand-stitching to button selection."

The design is split into three main areas: the entry and reception, Managing Director’s office and the work space. The materials range from stone floors, to hexagonal floor plates, to walnut timbers, tan accents, brass detailing and stone cladding. LOVE!